Kdo smo?

 

GEO1A d.o.o. je podjetje, ki temelji na vrednotah natančnosti, zanesljivosti in strokovnosti. Naša ekipa je sestavljena iz dveh izkušenih geodetov, ki sta svoje znanje in spretnosti pridobila v obdobju 20 let aktivnega delovanja na področju geodezije. Imamo trdno zavezanost zagotavljanju najvišjih standardov v geodetski industriji.

Naš Pristop:

Pri GEO1A d.o.o. se zavzemamo za natančnost in zanesljivost. Naši geodeti uporabljajo najnovejšo tehnologijo in naprave za izvedbo meritev in izdelavo načrtov. Poleg tega smo predani transparentnosti, strokovnosti in zadovoljstvu naših strank. Naše storitve so prilagojene vašim specifičnim potrebam, ne glede na to, ali gre za individualne lastnike nepremičnin, gradbena podjetja ali druge organizacije.

Zaključek:

GEO1A d.o.o. je vaš zanesljiv partner za vse geodetske storitve. Z izkušeno ekipo geodetov in zavezanostjo kakovosti vam pomagamo doseči vaše cilje na področju urejanja nepremičnin. Obrnite se na nas in skupaj bomo našli najboljše rešitve za vaše potrebe na področju geodezije.